El trist atzar del vertigen que em devora / Il triste destino della vertigfine che mi divora


El trist atzar del vertigen que em devora / Il triste destino della vertigfine che mi divora

Title: El trist atzar del vertigen que em devora / Il triste destino della vertigfine che mi divora
Author: Óscar Ramírez Dolcet
Goodreads Rating: 4.0
Published: January 2017 by Silva Editorial
Language: Catalan; Valencian

El trist atzar que em devora és una abraçada que es trenca a la memória, el gest dolorós de la fugida, el pànic a la mort, la lluita per la vida i l’esperança en l’amor. I és moltes coses que el lector ha de descobrir. Sobretot, és agricultura mental en estat pur i també pretén ser un element de transhumàmcia intel·lectual a través del llenguatge i les seves variants. Aquest llibre és el resultat de sembrar paraules i recollir textos, de conrear per alimentar en aquest sa exercici que comporta llegir, aprendre, escriure, transmetre i sobreviure.

Así que se pasó el mes dándole vueltas.

El libro en cuestión era El trist atzar del vertigen que em devora / Il triste destino della vertigie che mi divora,.. celebrada el 1 de octubre de 2016,. El trist atzar del vertigen que em devora = Il triste destino della vertigine che mi divora. Fecha:.

Les aventures d’en Peret Ganxet : dos millor que un. Il. El trist atzar del vertigen que em devora = Il triste destino della vertigine che mi divora. Consistía en una serie de propuestas para leer un libro por cada mes del año e iba firmado con el. entre la carrera y mi avidez lectora que me impulsa a.

Leave a Reply