Gyilkos ​vágy


Gyilkos ​vágy

Title: Gyilkos ​vágy
Author: Kovács Noémi
Goodreads Rating: 3.0
Published: 2014
ISBN: 9789632933412
Language: Hungarian

Egy ​​befolyásos és gazdag üzletember feleségét holtan találják, a gyilkos módszere a szerb maffiára tereli a gyanút.

A tetthely közelében egy bűnöző a zsarukra támad, miközben az üzletember gyermekeit életveszélyesen megfenyegetik. Pár nappal később újabb gyilkosság történik. A titokzatos elkövető után ismét semmi használható nyom nem marad a helyszínen, mintha ott sem járt volna, ráadásul az áldozatok között sincs kimutatható kapcsolat. Peter Page nyomozó pályafutásának legravaszabb sorozatgyilkosával kerül szembe, miközben kínzó migrén és egyre vadabb látomások gyötrik, ráadásul még saját kollégája meggyilkolásával is gyanúsítják, és emiatt felfüggesztik… Újdonsült szerelme, Anna éppen akkor sodródik el mellőle, amikor a legnagyobb szüksége lenne rá, az ellene zajló nyomozás miatt pedig egyre kevesebb idő áll rendelkezésére, hogy tisztázza magát. Page rádöbben: ha nem keríti kézre a valódi gyilkost, nem csak a munkájának és az önbecsülésének inthet búcsút, de a szabadságának is, örökre.

[81%/12] Egy befolyásos és gazdag üzletember feleségét holtan találják, a gyilkos módszere a szerb maffiára tereli a gyanút. A tetthely közelében egy. Kovács Noémi: Gyilkos vágy ‘Régi bűnnek hosszú az árnyéka’ (Agatha Christie) A könyvhétre jelent meg Kovács Noémi legújabb, immár második krimije. Read Gyilkos vágy by Kovács Noémi with Rakuten Kobo.

Egy befolyásos és gazdag üzletember feleségét holtan találják, a gyilkos módszere a szerb maffiára. Könyv ára: 920 Ft. Könyv: Gyilkos vágy – A merénylet írójától – Denise Ryan, Dufka Hajnalka | Justine karrierje folyamatosan ível felfelé a.

Vásárolja meg a Vaterán egyszerűen, akár regisztráció nélkül: 1 170 Ft – Gyilkos vágy – KOVÁCS NOÉMI Gyilkos vágy – KOVÁCS NOÉMI Egy befolyásos és. Max Allan Collins: Gyilkos vágy. 31/7/2013 0 Comments Amikor a Newcombe-Gold reklámügynökség dolgozói hétfő reggel megérkeznek a munkahelyükre,. Read Gyilkos vágy by Kovács Noémi by Kovács Noémi for free with a 30 day free trial. Read eBook on the web, iPad, iPhone and Android Comprar el libro Gyilkos vágy (Ebook) de Kovács Noémi, (EB9789632933481) con descuento en la librería online Agapea.com; Ver opiniones y datos del libro Mások szerint azokat az embereket, akik képtelenek uralkodni gyilkos ösztöneiken, sokkal könnyebb elfogni, így a statisztikákban is felülreprezentáltak. Vásárolja meg a Vaterán egyszerűen, akár regisztráció nélkül: 800 Ft – A nagy síkerű Helyszínelők sorozat két története könyvalakban.

Leave a Reply